16.11.2009
UN FEL DE PUI A LA PARMIGIANA!/SOME KIND OF CHICKEN PARMIGIANA/ QUALCHE TIPO DI POLLO A LA PARMIGIANA
FACUSEM SNITELE.....SI MA GANDEAM ALATURI DE CE SA LE SERVIM, CEVA NOU ,SA MAI SCHIMBAM UN PIC. MI-AM ADUS AMINTE DE O RETETA"PUI A LA PARMIGIANA"(CHICKEN PARMIGIANA)UNDE SNITELUL DE PUI ERA SERVIT ALATURI DE PASTE , CU SOS ROSU SI TOPPING DE MOZZARELA.
DAR EU NEFOLOSIND PARMIGIANA SI ALTE INGREDIENTE NECESARE RETETEI , NU AM PUTUT-O DENUMI LA FEL...NU CONTEAZA NUMELE , CI GUSTUL CARE A FOST EXCELENT.
PENTRU SNITELE:
2 PIEPTI DE PUI
2 OUA
PUTINA FAINA
PUTIN PESMET
SARE SI PIPER
PASTE:
AM FOLOSIT PASTE CHINEZESTI DIN FAINA DE OREZ(RICE NOODLES), SUNT MAI SANATOASE.
SOSUL:
SUC DE ROSII
PUTINA APA(1/2 CANITA)
2 CATEI DE USTUROI
2 LINGURI UNT
2 LIGURITE DE PASTA DE LEGUME(OPTIONAL)
CONDIMENTE:O FOAIE DAFIN, SARE, PIPER, VEGETA, CIMBRU SI BUSUIOC USCAT.
PREPARARE:
PIEPTII DE PUI PUI SE TAIE FELII, SE SAREAZA SI PIPEREAZA, SE TREC PRIN FAINA-OU -PESMET SI SE PUN LA PRAJIT.
PASTELE SE PUN LA FIERT IN APA CU SARE ,PENTRU 5 MINUTE.
SOSUL:
IN 2 LINGURI DE UNT(ULEI)SE PUNE LA CALIT USTUROIUL PISAT, SE ADAUGA SUCUL DE ROSII, 1/2 CANITA APA, CELE 2 LINGURI DE PASTA DE LEGUME(OPTIONAL), O FOAIE DE DAFIN SI SE CONDIMENTEAZA CU CATE PUTIN DIN TOATE CONDIMENTELE INSIRATE MAI SUS.
SE GUSTA SI SE LASA SA DEA UN CLOCOT.
PENTRU DECOR FOLOSITI PUTIN PATRUNJEL VERDE TOCAT.
POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Multumesc pentru informatii interesante
Trimiteți un comentariu