20.11.2009

PESTE CU LEGUME LA CUPTOR/OVEN BAKED FISH AND VEGETABLES/PESCE CON LEGUMI AL FORNO




INGREDIENTE:
FILE DE PESTE(5 BUC)
LEGUME CONGELATE(MORCOV+FASOLE VERDE SI GALBENA)
O CEAPA
2-3 CATEI DE USTUROI
PUTIN UNT/ULEI
CONDIMENTE:SARE, PIPER,PAPRIKA,ROZMARIN
2 LINGURI SOS SOIA
PUTIN VIN ,ALB DE PREFERINTA(EU AM AVUT DOAR ROSU)
2 LINGURI DE PASTA LEGUME(OPTIONAL)
2 LINGURITE UNT.




PREPARARE:
SE AMESTECA BINE:SOSUL DE SOIA CU VIN, PASTA DE LEGUME, UNT SI PUTIN DIN FIECARE CONDIMENT. SE FORMEAZA CA SI O PASTA PRIN CARE SE TRECE FILEU DE PESTE.

INTR-UN VAS REZISTENT LA FOC SE PUNE PUTIN ULEI(O LINGURITA)JUMATE DIN LEGUMELE CONGELATE, PUTIN USTUROI PISAT,APOI CEAPA TAIATA FELIUTE SUBTIRI SI SE PRESARA PUTINA SARE.
PESTE SE ASEAZA PESTELE, DUPA CARE SE REPETA OPERATIUNEA CU LEGUME(LEGUME-USTUROI PISAT-CEAPA FELIUTE).

DEASUPRA SE PUN CATEVA BUCATELE DE UNT,PUTINA SARE SI SE ACOPERA VASUL CU FOLIE DE ALUMINIU SI SE INTRODUCE LA CUPTORUL PREINCALZIT, LA 180 GRADE.




SE LASA APROXIMATIV 30 DE MINUTE.

POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu