11.11.2009

SCALOPPINE


RETETA O AM DE LA SOACRA MEA.....NU-I CHIAR RETETA ORIGINALA, E MODIFICATA.....DAR ESTE O RETETA FOARTE GUSTOASA,CARNEA DEVINE FOARTE FRAGEDA.


INGREDIENTE:
CARNE DE VITEL(SAU PUI)
VIN ALB
ROZMARIN
2-3 CATEI DE USTUROI
UNT
PUTINA FAINA
SARE, PIPER


PREPARARE:
CARNEA DE VITEL SE BATE, SA FIE CAT MAI SUBTIRE,SE SAREAZA SI PIPEREAZA,SI SE TRECE PRIN FAINA.EU AM PUS SI 3 PULPE DE PUI DEZOSATE.


INTR-O TIGAIE SE RUMENESTE CARNEA , APOI SE SCOATE PE O FARFURIE.

IN TIGAIE SE MAI PUNE PUTIN UNT, CATEII DE USTUROI BUCATELE , SE PUNE CARNEA INAPOI, SE STROPESTE CU VIN, SE PRESARA ROZMARIN SI SE ADAUGA PUTINA APA.




SE LASA LA FOC FOARTE MOALE PENTRU CIRCA 45 DE MINUTE, CARNEA SE INTOARCE MEREU SI DACA MAI ESTE NEVOIE SE COMPLETEAZA CU PUTINA APA.

O SA SE FORMEZE UN SOS FOARTE BUN, IAR CARNEA TI SE VA TOPI IN GURA, MAI ALES DACA FOLOSITI CARNE DE PUI.

POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu