07.11.2009

BRUSCHETTA CU ROSII/TOMATOS BRUSCHETTA/BRUSCHETTA AI POMODORI




UN APERITIV FOARTE GUSTOS, IEFTIN SI RAPID.
RETETA O STIU DE PE VREMEA CAND AM LUCRAT LA UN RESTAURANT CU SPECIFIC ITALIAN.

INGREDIENTE:
3 ROSII
2-3 CATEI DE USTUROI
CATEVA FRUNZE DE BUSUIOC
SARE, PIPER, ULEI DE MASLINE
1 BAGHETA


PREPARARE:
ROSIILE SE TAIE CUBULETE.
BUSUIOCUL SE TOATA MARUNT. USTUROIUL SE PISEAZA.
SE AMESTECA TOATE, SE SAREAZA SI PIPEREAZA DUPA GUST SI SE PUNE PUTIN ULEI DE MASLINE.



BAGHETA SE TAIE FELIUTE SI SE RUMENESTE IN CUPTOR, DUPA CARE SE PUNE PE FIECARE FELIUTA CATE O LINGURITA DIN COMPOZITIA DE ROSII.

FOARTE BUNE, USTUROIATE....HMMMMMM!

POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu