21.11.2009

GRATAR DE PORC(LA TIGAIE)/ PORK STEAK/BISTECCA DI MAIALE




IERI NEFIIND FOARTE MULT PE ACASA....NU AM AVUT TIMP DE PREA MULTA BUCATAREALA, ASA CA FIIND INFOMETATI AM PREGATIT NISTE GRATARE DE PORC CU PIREU DE CARTOFI(PT SOTU).SIMPLU SI RAPID.


INGREDIENTE:
3 BUCATI CARNE DE PORC CU OS
SARE, PIPER,PAPRIKA


PREPARARE:
NEAVAND BARBEQUE, LE-AM FACUT LA TIGAIE. AM CONDIMENTAT CARNEA , IN TIGAIE AM PUS PUTIN ULEI(O LINGURITA) SI L-AM LASTA LA INCINS.
AM PUS CARNEA SI AM LASAT SA SE RUMENEASCA.

EU L-AM SERVIT DOAR CU 2 CASTRAVETI MURATI...DUPA ATATEA FELII DE CHEESECAKE TREBUIE CEVA MAI LIGHT:)))
PENTRU SOTU AM PREGATIT SI UN PIC DE PIREU DE CARTOFI.



POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu