05.11.2009

ESCALOP DE PORC CU CIUPERCI/PORK ESCALOPE/SCALOPPINE DI MAIALE


























AZI AM AVUT INVITATI LA MASA 3 PRIETENI DE FAMILIE ,TOTI DE SEX MASCULIN....DECI TREBUIA SA FAC CEVA CAT MAI CONSISTENT SI SATIOS.
I-AM SERVIT CU CIORBA DE PERISOARE,IAR FELUL 2 LE-AM PREGATIT ESCALOP DE PORC CU CIUPERCI.



INGREDIENTE:
COTLET DE PORC
CIUPERCI
O CEAPA MICA
CONDIMENTE:SARE, PIPER, BOIA, VEGETA
VIN
ULEI
PATRUNJEL VERDE
FAINA
BULION

PREPARARE:
SE PREINCALZESTE CUPTORUL LA 180 GRADE.
CARNEA TREBUIE SA FIE FELII SUBTIRI. SE BATE, SE CONDIMENTEAZA DUPA CARE SE TRECE PRIN FAINA.



INTR-O TIGAIE SE PUNE PUTIN ULEI , SE RUMENESTE CARNEA,SE SCOATE SI SE TINE LA LOC CALD.



CIUPERCILE SI CEAPA TAIATE SE CALESC IN ULEIUL RAMAS DE LA CARNE(EU AM MAI COMPLETAT CU PUTIN ULEI), SE STING CU VIN, ALB DE PREFERINTA(EU AM AVUT DOAR ROSU), SE SAREAZA, PIPEREAZA.



PESTE ELE SE ADAUGA O CANITA DE BULION SUBTIAT CU PUTINA APA SI SE LASA 1-2 MINUTE.



CARNEA SE ARANJEAZA INTR-O TAVA, PESTE SE TOARNA SOSUL DE CIUPERCI , SE PRESARA PUTIN PATRUNJEL VERDE, SE ACOPERA TAVA CU FOLIE DE ALUMINIU SI SE DA LA CUPTOR PENTRU 45 DE MINUTE.



LANGA AM PREPARAT UN PIREU DE CARTOFI!



POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu