30.04.2015

Piept de pui cu sos de ciuperci si marar



Cand nu mai sti ce sa gatesti improvizezi iar rezultatul poate fi unul reusit. Asa am facut si eu la acest preparat am improvizat cu ce aveam prin frigider.

Ingrediente:
piept dezosat de pui
5-6 ciuperci mari
o ceapa
putin ulei de masline
o mana buna de marar tocat
frisca lichida
telemea de capra(optional)
broccoli
sare si piper

Preparare:

Intr-o tigaie caliti ceapa in putin ulei de masline, apoi adaugati ciupercile taiate mai marunt si lasati cateva minue, pana isi lasa apa ciuercile. Le stingeti cu frisca lichida(am pus la ochi) , adugati daca vreti si putina branza telemea, mararul si mai lasati 2-3 minute la foc mediu. Adugati sare si piper dupa gust.

Separat fierbeti broccoli 2 minute.
Condimentati pieptul de pui si-l prajiti in putin ulei de masline, sau il puteti face pe gratar.

Serviti dupa pofta inimii:)

Pofta Buna!

Trimiteți un comentariu