30.04.2015

Piept de pui cu sos de ciuperci si marar



Cand nu mai sti ce sa gatesti improvizezi iar rezultatul poate fi unul reusit. Asa am facut si eu la acest preparat am improvizat cu ce aveam prin frigider.

Ingrediente:
piept dezosat de pui
5-6 ciuperci mari
o ceapa
putin ulei de masline
o mana buna de marar tocat
frisca lichida
telemea de capra(optional)
broccoli
sare si piper

Preparare:

Intr-o tigaie caliti ceapa in putin ulei de masline, apoi adaugati ciupercile taiate mai marunt si lasati cateva minue, pana isi lasa apa ciuercile. Le stingeti cu frisca lichida(am pus la ochi) , adugati daca vreti si putina branza telemea, mararul si mai lasati 2-3 minute la foc mediu. Adugati sare si piper dupa gust.

Separat fierbeti broccoli 2 minute.
Condimentati pieptul de pui si-l prajiti in putin ulei de masline, sau il puteti face pe gratar.

Serviti dupa pofta inimii:)

Pofta Buna!

2 comentarii:

Cristina's World spunea...

Toti am pornit de jos si toti am simtit la un moment dat ca nu ne apreciaza nimeni, ca munca noastra nici nu este observata, ca nu insemnam nimic si ca ne pierdem in marea asta de oameni si idei. Eu va propun ca in fiecare luna sa sustineti intr-o postare un alt blog. Fie ca este un blog mic, aflat la inceput de drum, sau un blog pe care il apreciati si-l urmariti cu regularitate, sau un blog de pe care v-ati inspirat adesea pentru meniul zilnic, pomeniti-l intr-o postare si faceti-i o surpriza. Va asigur ca gestul vostru va pune un zambet pe fata unui om, iar in ziua de azi, cand zambetele sunt atat de rare, cum sa refuzi sa fii tu cel care daruieste zambete?
Te astept cu mare drag la provocarea "Virtual hug" http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2013/11/provocarea-virtual-hug.html
Multumesc anticipat! :D

catalina spunea...

cred ca e tare bun!