23.11.2009

PILAF DIN RESTURI/LEFTOVER CHICKEN RISOTTO/RISOTTO CON AVANZI DI IERI


STII CAND RAMANE MANCARE SI NIMENI PARCA NU O MAI VREA? CE SA FACI CU EA? O REGATESTI, RECOCI, REINVENTEZI, FACI CE VREI NUMA SA VEZI CA SE TERMINA TOT:))
ASA SI MIE MI-A RAMAS DIN PUIUL UMPLUT DE IERI, ASA CA, AM DEZOSAT CARNEA SI IMPREUNA CU CE A MAI RAMAS DIN UMPLUTURA AM PUS-O INTR-UN VAS REZISTENT LA FOC.
AM MAI FIERT O MANA DE OREZ, L-AM PUS SI PE EL IN VAS, AM MAI PUS UN PIC DE SOS DE ROSII, SARE, O MANA DE MAZARE DIN CONSERVA SI AM DAT VASUL , ACOPERIT CU FOLIE DE ALUMINIU , LA CUPTOR(180 GRADE) PENTRU 30 DE MINUTE.


SI UITE CUM SI AZI DIN NIMIC AM FACUT UN PILAF BUN, FARA SA MAI ARUNC MANCARE:))


POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu