07.11.2009

ESEC CULINAR/CULINARY FAILURE/FIASCO GASTRONOMICO


STII CAND ITI IMAGINEZI CA VREI SA FACI CEVA BUN, FRUMOS...DEJA PARCA VEZI CUM O SA ARATE...DAR DE MULTE ORI NU-I ASA....ASA MI S-A INTAMPLAT MIE.
IMI LUASEM O TAVA DE GUGULUF, IN FORMA DE TRANDAFIR, SI O ALTA CARE TE AJUTA SA-L FACI UMPLUT CU DIFERITE CREME.
IN LOC SA FAC EU RETETA DE GUGULUF CHIAR DIN CARTICA ..AM ZIS CA STIU EU MAI BINE..BLA BLA, AM FACUT UN BLAT DE TORT(CHEC) SI AM ZIS CA O SA-L UMPLU CU CREMA DIPLOMAT....DEJA MA GANDEAM CE MISTO O SA ARATE....!
HAHAHAHAHAHA!SURPRIZA, BLATUL ERA PREA MOALE....NORMAL CA ERA, DOAR PT ASA CEVA SE FACE UN BLAT MAI CONSISTENT...NU CHEC.....BUN , CREMA ERA FACUTA, DOAR NU O SA LE ARUNC, O FI EL MOALE DAR BUN:) ASA CA AM SPALAT FORMA DE GUGULUF, AM TAPETAT-O CU FOLIE TRANSPARENTA, AM ASEZAT UN STRAT DE PIERSICI DIN COMPOT, CREMA DIPLOMAT, AM TAIAT BLATU, LA DIMENSIUNE, L-AM PUS PESTE CREMA, SI APOI RESTUL DE CREMA....
ACUM CE SA FAC , CA BLAT SA PUN DEASUPRA NU MAI AM,,,NUMA RAMASITE....
A MI-AM ADUS AMINTE CA AVEAM EU CEVA PRAJITURELE, TOT GEN PANDISPAN, CU CEVA CREMA, LE-AM DESFACUT PE TOATE , AM LUAT CREMA AFARA SI LE-AM PUS PESTE CREMA DIPLOMAT!
DOAMNE CE O FI FOST IN CAPU MEU...CE O SA IASA ACUM?
CE SA IASA? UN TORT DIPLOMAT URAT AL NAIBII...ADICA PUTEA FI FRUMOS, DAR NU MAI AVEAM FRISCA SA-L DECOREZ......ASA CA L-AM LASAT ASA URAT, DOAR ERA PT NOI.....
URAT DAR BUN RAU.....:))
SA NU FACETI CA MINE!
DATA VIITOARE PROMIT SA RESPECT RETATA SI SA IASA UN GUGULUF FRUMOS, UMPLUT....:))
Trimiteți un comentariu