27.01.2010

MARGARETE DIN GUM PASTE/GUM PASTE DAISIES/MARGHERITE DI GUM PASTE

AM SA VA ARAT TEHNICA WILTON DE A FACE MAGARETE.
AVETI NEVOIE DE "GUM PASTE", UN BURETE SUBTIRE, FORMA DE MARGARETA , PUTINA APA , O PENSULA SUBTIRE, PUTIN ZAHAR PUDRA, UN SUCITOR MIC(SAU CEL PE CARE IL FOLOSITI IN CASA) SI O UNEALTA SPECIALA PENTRU GUM PASTE CARE SE NUMESTE "BALL TOOL".IMI CER SCUZE DAR NU STIU IN ROMANESTE CUM S-AR PUTEA CHEMA.....

CUM SE PROCEDEAZA:
SE INTINDE O FOAIE SUBTIRE DIN GUM PASTE DUPA CARE DECUPAM CU AJUTORUL FORMEI DE MARGARETE, O MARGARETA, NORMAL.
CA SA NU SE LIPEASCA GUM PASTE-UL PE SUPRAFATA DE LUCRU SE PUDREAZA CU PUTIN ZAHAR PUDRA.
FORMA DECUPATA O ASEZAM PE UN BURETE SUBTIRE, IAR CU AJUTORUL UNELTEI SPECIALE, CU PARTEA CURBATA APASAM USOR CA SI CUM AM TRASA O LINIE, DIN VARFUL PETELEI SPER INTERIOR.
MAI FACEM INCA O MARGARETA ,IN ACELASI MOD, DUPA CARE PUNEM PUTINA APA PE MIJLOCUL UNEI FLOARE, IAR CEALALTA O ASEZAM DEASUPRA, AVAND GRIJA CA PETALELE SA SE INTERCALEZE, IAR CU CAPATUL CELALALT AL UNELTRI(O BILA)APASAM USOR PE MIJLOC.
SE FACE O BILA POTRIVA , PENTRU CENTRUL MARGARETEI, CARE SE POATE COLORA CU GALBEN SAU PORTOCALIU SI O LIPIM, TOT CU PUTINA APA, PE CENTRU.
PENTRU ARATA CAT MAI REALA, BILA MICA INAINTE DE A O LIPI O PUTEM APASA USOR PE O SITA, LUAD FORMA ACESTEIA, DUPA CARE O LIPIM LA MIJLOC.
ASTFEL FLOAREA FACUTA O PUNEM INTR-O FORMA DE BRIOSA SA IA O FORMA MAI CURBATA SI SE LASA LA USCAT PESTE NOAPTE.
SPER CA M-AM EXPRIMAT DESTUL DE BINE..ORICUM POZELE VORBESC SI ELE.
NU ESTE FOARTE GREU DE FACUT, IAR DACA NU VETI UNEALTA DESPRE CARE AM VORBIT, NU VA SPERIATI, PUTETI IMPOVIZA, EVENTUAL CU CAPATUL UNEI PENSULE, APASATI USOR PE FIECARE PETALA.
Trimiteți un comentariu