07.01.2010

DIP DE SPANAC/SPINACH DIP/SPINACI DIP





ACEST DIP L-AM PREPARAT PRIMA DATA PENTRU CRACIUN, ESTE O BUNATATE SI FOARTE SIMPLU DE FACUT.
CA SI PREZENTARE SE SERVESTE INTR-O PAINE SCOBITA IAR MIEZUL RAMAS SE PUNA LANGA SI FIECARE IA CU MIEZUL RAMAS DIN DIP.
AM SA VA PUN SI O POZA CU CEL FACUT PENTRU CRACIUN, DOAR CA AM FACUT POZA DUPA CE S-A TERMINAT DIP-UL:))

GATA CU VORBA!

INGREDIENTE:
300 GR DE SPANAC CONGELAT
250 GR CREMA DE BRANZA(GEN PHILADELPHIA)
2-3 LINGURI DE SMANTANA
PUTINA MAIONEZA
2 FIRE DE CEAPA VERDE
2 CATEI DE USTUROI
SARE, PIPER
MARAR


PREPARARE:
SPANACUL SE DECONGELEAZA SI SE SCURGE BINE DE APA. DACA SUNT FRUNZELE INTREGI, SE TOACA MARUNT.
CEAPA SE SPALA SI SE TOACA MARUNT.
SE FACE PUTINA MAIONEZA, SAU DACA O PREFETATI PE CEA DE CUMPARAT, FOLOSITI CAM-4 LINGURI.
BRANZA SE FREACA BINE, SE ADAUGA SMANTANA, APOI SPANACUL , MAIONEZA, CEAPA VERDE TOCATA MARUNT, USTUROIUL PISAT SI MARARUL .
SE AMESTECA BINE, SE SAREAZA SI PIPEREAZA DUPA GUST.
EU L-AM SERVIT CU CRACKERS.







CAM ATAT.IN UNELE RESTAURANTE SE SERVESTE CALD, DACA VRETI DUPA CE UMPLETI PAINEA O PUTETI PUNE ASA LA CUPTOR PENTRU 10 MINUTE.


POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu