21.01.2010

CIORBA DE VARZA/CABBAGE SOUP/ZUPPA DI CAVOLO


INGREDIENTE:
1/4 VARZA TAIATA FIDELUTE
1 CIOLAN MIC AFUMAT
1 MORCOV
1 PATRUNJEL
1 BUC TELINA
PUTIN SUC DE ROSII
MARAR SI PATRUNJEL VERDE ,TOCAT MARUNT
SARE, VEGETA
SMANTANA PENTRU SERVIT


PREPARARE:
VARZA SE TAIE FIDELUTE SUBTIRI.
SE CURATA MORCOVUL SI PATRUNJELUL SI SE DAU PE RAZATOAREA MICA, IAR TELINA AM RUPT-O BUCATI.LE-AM PUS PE TOATE INTR-O OALA, AM ADAUGAT SI CIOLANUL(SPALAT)SI AM PUS APA PESTE ELE, CAT SA LE ACOPERE.
SE SAREAZA SI SE LASA LA FOC MOALE SA FIARBA.
DUPA CE ESTE BINE FIERT CIOLANUL, SE SCOATE, SE CURATA EXCESUL DE GRASIME , IAR CARNITA O TAIEM BUCATELE MICI SI SE PUNE INAPOI IN CIORBA.
SE ADAUGA PUTIN SUC DE ROSII, MARAR SI PATRUNJEL VERDE TOCAT SI SE LASA SA MAI DEA UN CLOCOT.
SE POTRIVESTE DE SARE SI VEGETA. SE POATE DREGE CU SMANTANA, DAR EU AM PREFERAT SA-SI PUNA FIECARE IN FARFURIE.

POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu