07.01.2010
DIP DE SPANAC/SPINACH DIP/SPINACI DIP
ACEST DIP L-AM PREPARAT PRIMA DATA PENTRU CRACIUN, ESTE O BUNATATE SI FOARTE SIMPLU DE FACUT.
CA SI PREZENTARE SE SERVESTE INTR-O PAINE SCOBITA IAR MIEZUL RAMAS SE PUNA LANGA SI FIECARE IA CU MIEZUL RAMAS DIN DIP.
AM SA VA PUN SI O POZA CU CEL FACUT PENTRU CRACIUN, DOAR CA AM FACUT POZA DUPA CE S-A TERMINAT DIP-UL:))
GATA CU VORBA!
INGREDIENTE:
300 GR DE SPANAC CONGELAT
250 GR CREMA DE BRANZA(GEN PHILADELPHIA)
2-3 LINGURI DE SMANTANA
PUTINA MAIONEZA
2 FIRE DE CEAPA VERDE
2 CATEI DE USTUROI
SARE, PIPER
MARAR
PREPARARE:
SPANACUL SE DECONGELEAZA SI SE SCURGE BINE DE APA. DACA SUNT FRUNZELE INTREGI, SE TOACA MARUNT.
CEAPA SE SPALA SI SE TOACA MARUNT.
SE FACE PUTINA MAIONEZA, SAU DACA O PREFETATI PE CEA DE CUMPARAT, FOLOSITI CAM-4 LINGURI.
BRANZA SE FREACA BINE, SE ADAUGA SMANTANA, APOI SPANACUL , MAIONEZA, CEAPA VERDE TOCATA MARUNT, USTUROIUL PISAT SI MARARUL .
SE AMESTECA BINE, SE SAREAZA SI PIPEREAZA DUPA GUST.
EU L-AM SERVIT CU CRACKERS.
CAM ATAT.IN UNELE RESTAURANTE SE SERVESTE CALD, DACA VRETI DUPA CE UMPLETI PAINEA O PUTETI PUNE ASA LA CUPTOR PENTRU 10 MINUTE.
POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Foaaaarte interesant dip! Pentru mine este o reteta interesanta pentru o zi usoara de proteine... Ce idee grozava! Felicitari!
super!
am sa il incerc si eu candva.
eu fac dipuri pt legume proaspete, si am s ail incerc si pe acesta.
pusi
foarte interesant! de retinut!
e foarte bun.l-am mancat pentru prima data la un restaurant, este si de cumparat, dar tot mai bun e facut de mana mea...:))are diferite varietiuni, cautati pe google"spinach dip" si puteti alege..ca aveti de unde!
merge de minune si cu legume proaspete!
Trimiteți un comentariu