14.01.2010

CIUPERCI UMPLUTE/STUFFED MUSHROOMS/FUNGHI RIPIENI



LANGA CHIFTELELE DE VITA AM PREGATIT SI CIUPERCI UMPLUTE...HMMM MIE IMI PLAC TARE MULT!

INGREDIENTE:
CATEVA BUCATI DE CIUPERCI MAI MARI(EU AM AVUT 8)
O CEAPA MICA
4 FELII DE SUNCA AFUMATA DE CURCAN
2 LINGURI SMANTANA
PATRUNJEL VERDE TOCAT
FELII DE CASCAVAL
SARE, PIPER
PUTIN UNT
2 LINGURI DE ULEI DE MASLINE


PREPARARE:
CIUPERCILE SE SPALA SI SE CURATA DE PICIOR.
CEAPA SE CURATA , SE SPALA SI SE TOACA MARUNT. TOCAM SI PICIORUSELE CIUPERCILOR , LA FEL FACEM SI CU SUNCA.
INTR-UN VAS PUNEM 2 LINGURI DE ULEI DE MASLINE, APOI PUNEM CEAPA SI PICIORUSELE ,LE CALIM PUTIN, ADAUGAM SI SUNCA, LASAM 2-3 MINUTE, DUPA CARE ADAUGAM 2 LINGURI DE SMANTANA.
SE IA DE PE FOC, SE POTRIVESC DE SARE SI PIPER SI SE PUNE PUTIN PATRUNJEL VERDE TOCAT.



CIUPERCILE LE PUNEM INTR-UN VS REZISTENT LA FOC, LE SARAM PUTIN SI PUNEM CATE PUTIN UNT IN FIECARE SI IN VAS.
IMPARTIM UMPLUTURA PE FIECARE CIUPERCA, IAR DEASUPRA LE PUNEM BUCATI DE CASCAVAL.







SE INTRODUC LA CUPTOR LA 180 DE GRADE PANA SE RUMENESC DEASUPRA!

POFTA BUNA!

4 comentarii:

Unknown spunea...

foarte bune si gustoase.

Sarea in bucate spunea...

da, au fost! multumesc de vizita!

Corina Ureche spunea...

ador ciupercile umplute. ti-au iesit foarte faine, iar de gustoase nici nu mai vorbesc.
Pupici

Sarea in bucate spunea...

multumesc ina! sunt foarte gustoase, fie umplute fie altfel..mie imi plac mult ciupercile! te pup, merci de vizita!