05.03.2010

VINETE PARMIGIANA/EGGPLANT PARMIGIANA/MELANZANE ALLA PARMIGIANA



ESTE PENTRU PRIMA DATA CAND INCERC ACEST FEL DE MANCARE, DAR NU-MI PARE RAU , CHIAR MI-AU PLACUT VINETELE ASA:)

STIAM CAM CE TRE SA CONTINA RETETA, AM DAT SI UN SEARCH PE GOOGLE, AM GASIT VARIANTE DIFERITE, DAR EU LE-AM FACUT IN FUNCTIE DE INGREDINTELE AVUTE.

INGREDINTE:
O VANATA
200 GR MOZZARELLA, DAR EU AM AVUT BOCCONCINII
PUTIN PARMIGIANO RAS
SUC DE ROSII
BUSUIOC
SARE
PUTIN ULEI DE MASLINE


PREPARARE:
VINATA AM SPALAT-O SI APOI AM FELIAT-O , AM SARAT FIECARE FELIE SI AM LASAT-O SA-SI LASE ZEAMA CAM O ORA.
DUPA, LE-AM USCAT BINE CU UN SERVET DE BUCATARIE , AM PUS O LINGURITA DE ULEI DE MASLINE INTR-O TIGAIE SI AM RUMENIT PUTIN FELIILE PE FIECARE PARTE.
INTR-UN VAS REZISTENT LA FOC AM PUS PUTIN SUC DE ROSII, AM ASEZAT FELII DE VINETE, PESTE BOCCONCINII TAIATI FELIUTE, AM PRESARAT PARMIGIANO, IAR SUC DE ROSII, AM PRESARAT BUSUIOC USCAT, DIN NOU FELII DE VINETE-BOCCONCINI-PARMESAN-SUC DE ROSII-BUSUIOC USCAT.
AM DAT VASUL LA CUPTOR (190 DE GRADE)PENTRU 30 DE MINUTE,IAR 5 MINUTE AM DAT CUPTORUL LA MAXIM.


POFTA MARE!
Trimiteți un comentariu