29.03.2010

CARNE TOCATA CU VARZA MURATA IN VIN /MINCED MEAT WITH WINE SAUERKRAUT/CARNE MACINATA CON CRAUTI AL VINO



SUNA CIUDAT TITLUL? :)) E DOAR VARZA A LA CLUJ .....DOAR CA, DE DATA ACEASTA NU AM FOLOSIT VARZA CRUDA ,CI AM CUMPARAT VARZA GATA MURATA SI TAIATA, LA BORCAN, IAR ASA SCRIA PE ETICHETA, CA ESTE MURATA...IN VIN:)))

INGREDIENTE:
500 GR CARNE TOCATA(AM FOLOSIT CARNE SLABA DE VITA)
UN BORCAN DE 1 L DE VARZA MURATA
1 CEAPA
1 OU
O MANA BUNA DE OREZ
SARE, PIPER
SUC DE ROSII
MARAR SI CIMBRU
ULEI DE MASLINE


PREPARARE:
DE DATA ACEASTA AM PROCEDAT UN PIC DIFERIT IN PREPARARE SI ANUME NU AM CALIT CEAPA CI AM FOLOSIT-O CRUDA, IAR DIN GRESEALA AM PUS SI 1 OU:)))ERAM CU CAPUL IN NORI!
CARNEA SE AMESTECA CU CEAPA ,DATA PE RAZATOAREA MICA, OREZ, OU, SARE, PIPER,PUTIN SUC DE ROSII, ULEI DE MASLINE, MARAR SI CIMBRU TOCAT.
VARZA SE SCOATE DIN BORCAN SI SE SCURGE BINE DE ZEAMA.
INTR-O TAVA, AM PUS PUTIN ULEI DE MASLINE, UN STRAT DE VARZA,SUC DE ROSII, CARNE,IAR VARZA, SUC DE ROSII....TOT ASA PANA SE TERMINA INGREDIENTELE.
DEASUPRA AM STROPIT BINE CU SUC DE ROSII SI AM DAT-O LA CUPTOR, 200 GRADE, CAM O ORA!
SE SERVESTE CU SMANTANA!
ESTE BUNA SI ASA, DESI EU PREFER VARZA CRUDA, SA FIE MAI DULCE, DAR E BUNA SI ACREALA!



POFTA BUNA!

4 comentarii:

Marisa spunea...

Delicioso!!! Gracias por esas bonitas fotos que nos muestran el paso a paso de esta exquisitez.
Besos y hasta la vuelta.

Sarea in bucate spunea...

thank you marisa...i understand your message, but i cannot speak spanish,:)) thanks for visiting my blog! bye!

pansy spunea...

fan varza !poate putin vin adaugat de tine la carnea aia nu stica.

Sarea in bucate spunea...

Buna Pansy! Uite la asta nu m-am gandit, dar am vrut totusi sa fiu cat mai traditionalista :))