INGREDIENTE:
500 GR FAINA ALBA
1 OU
COAJA DE LA O PORTOCALA
50 GR UNT
1 PLICULET DE DROJDIE
ZAHAR DUPA GUST,CAM O MANA BUNA
250 ML APA CALDUTA
250 ML APA CALDUTA
PREPARARE:
IN APA CALDUTA AM DIZOLVAT DROJDIA SI ZAHARUL. PESTE FAINA AM PUS OUL,COAJA DE PORTOCALA, UNTUL(TOPIT),APOI AM INCEPUT SA PUN CATE PUTINA APA CALDUTA SI SA FRAMANT,PANA AM OBTINUT UN ALUAT NELIPICOS.
EU LE-AM FACUT INELE...SI DIN ULTIMA BUCATICA RAMASA,AM FOMAT UN "PICIORUS",ASA IMI FACEA BUNICA SI ASA LE DENUMEA:))
DUPA CE LE-ATI PRAJIT,SE SCOT PE UN SERVET ABSORBANT,APOI DUPA CE S-AU MAI RACORIT LE DATI PRIN ZAHAR PUDRA!
POFTA BUNA!
8 comentarii:
Deja le simt gustul...tu vrei sa ma omori definitiv, nu? No, eu imi fac bagajele si vin la tine...cat imi ia :-)))))
P.S. Nu-mi da raspunsul...deja stiu :-))))): A LOT!
:))EU TE ASTEPT CU DRAG:))DA....STAU CAM DEPARTE DE TARA MAMA...DESTINUL TE PORTA PE UNDE NICI NU TE ASTEPTI:)
Faine gogosi, vreau si eu!
Si se mai poate pune si un sos de capsuni sau caramel deasupra... E yamy:))
Duminica faina.
Pupic
Asi veni si eu ...hahaha.........ca tare mi-ai mai facut pofta.
O dupa-amiaza placuta!
haideti toate..usa e deschisa!
bia sincera sa fiu gogosile asa le prefer,eu fiind in tara lor...is satula cate combinatii vad aici ...asa cum le-am facut eu imi aduc aminte de casa:)
Super gogosi!
Cred ca si fii-miu ar trage o fuguta pan' la tine. :))
Wow cw gogosi faine si crescute.O saptamina faina.
Trimiteți un comentariu