11.01.2011

PASTE CU CIUPERCI IN SOS ALB/ PASTA WITH MUSHROOMS/ PASTA CON FUNGHI


INGREDIENTE:
paste
450 gr ciuperci
2-3 catei de usturoi
un cub de unt
putin vin alb
2-3 linguri de smantana
1/2 cana lapte
1 lingurita de faina
branza crema de capra(optional)
condimente: saresi vegeta
PREPARARE:
In putin unt calim 2-3 catei de usturoi zdrobiti, apoi adaugam ciupercile feliate, stropim cu vin alb si lasam cateva minute.
Pastele se pun la fiert.
Smantana se amesteca cu faina si laptele, apoi o punem peste ciuperci, dam focul mic si lasam cateva minute.
Daca vreti o aroma mai speciala puteti adauga putina branza -crema de capra .
Condimentam, scurgem pastele si papam:))
Tare bune au fost!
Pofta Buna!


8 comentarii:

felis spunea...

Tare buna trebuie sa fie... ca de aratat arata foarte bine...

Sarea in bucate spunea...

da, au fost...pacat ca sotul nu e iubitor de paste:)o seara placuta Felis! merci de vizita!

giovanna spunea...

eu in schimb sunt mare iubitoare de paste. le-as manca oricand si cu orice aproape:))) ale tale cu siguranta le-as fi terminat din farfurie:)
te pusi.

violette spunea...

O mancarica foarte buna si foarte usoara:)

o seara minunata!

Bianca spunea...

Foarte fain arata!!! Si nu s-ar crede ca ai pus doar 3 linguri de smantana dupa culoarea aia faina. Super arata!!! Pupici

sara & Miki spunea...

Ciupercile si pastele sunt o combinatie foarte buna. Pupik.

Federica Simoni spunea...

mmmmmmmmmmmmmmmmm...che buoniiiiii!ciao!

Anonim spunea...

Today is good poorly, isn't it?