paste
450 gr ciuperci
2-3 catei de usturoi
un cub de unt
putin vin alb
2-3 linguri de smantana
1/2 cana lapte
1 lingurita de faina
branza crema de capra(optional)
condimente: saresi vegeta
PREPARARE:
In putin unt calim 2-3 catei de usturoi zdrobiti, apoi adaugam ciupercile feliate, stropim cu vin alb si lasam cateva minute.
Pastele se pun la fiert.
Smantana se amesteca cu faina si laptele, apoi o punem peste ciuperci, dam focul mic si lasam cateva minute.
Daca vreti o aroma mai speciala puteti adauga putina branza -crema de capra .
Condimentam, scurgem pastele si papam:))
Tare bune au fost!
Pofta Buna!
8 comentarii:
Tare buna trebuie sa fie... ca de aratat arata foarte bine...
da, au fost...pacat ca sotul nu e iubitor de paste:)o seara placuta Felis! merci de vizita!
eu in schimb sunt mare iubitoare de paste. le-as manca oricand si cu orice aproape:))) ale tale cu siguranta le-as fi terminat din farfurie:)
te pusi.
O mancarica foarte buna si foarte usoara:)
o seara minunata!
Foarte fain arata!!! Si nu s-ar crede ca ai pus doar 3 linguri de smantana dupa culoarea aia faina. Super arata!!! Pupici
Ciupercile si pastele sunt o combinatie foarte buna. Pupik.
mmmmmmmmmmmmmmmmm...che buoniiiiii!ciao!
Today is good poorly, isn't it?
Trimiteți un comentariu