04.11.2010

GOGOSELE DE RICOTTA


CAND AM PREPARAT ACESTE GOGOSELE,GANDUL MEU ERA LA ACEI PAPANASI PUFOSI DE SE TOPESC IN GURA...DAR EU CUM NU AVEAM IN CASA BRANZA DE VACA,AM ZIS IA SA VEDEM CE VA IESI DACA FOLOSESC RICOTTA:))


NU A IESIT CEVA RAU...DA NICI CEVA WOW.....ORICUM GOGOSELELE MELE NU ERAU PUFOASE ..DAR DESTUL DE BUNE LA GUST..S-AU MANCAT..NU A AJUNS NICI UNA LA GUNOI:))
INGREDIENTE:
500 GR BRANZA RICOTTA
3 OUA
IN JUR DE 300 GR FAINA
COAJA DE LA O LAMAIE
PRAF DE COPT
4 LINGURI GRIS
4 LINGURI DE ZAHAR
PREPARARE:

BRANZA SE AMESTECA CU GALBENUSURILE, COAJA DE LAMAIE, GRISUL SI ZAHARUL.
ADAUGAM ALBUSURILE BATUTE SPUMA, APOI FAINA SI PRAFUL DE COPT.

COMPOZITIA FIIND MOALE ,SE IA CU LINGURA DIN COMPOZITIE SI SE PRAJESTE IN ULEI, LA FOC MOALE,PANA SE RUMENESTE BINE PE AMBELE PARTI.


SE SERVESC CALDE, PUTETI PUNE SMANTANA SI DULCEATA,SAU SE POT SERVI SI RECI:))


PANA AM SA FAC SI ACEI PAPANASI DE CARE V-AM POMENIT....MA MULTUMESC CU CE MI-A IESIT..DAR NU MA LAS SI TOT II FAC EU INTR-O ZI:))


POFTA BUNA!

8 comentarii:

Bianca spunea...

Seamana cu papanasii!! Vai ce pofta mi-ai facut!!!
lasa ca data viitoare faci cu branza de vaci si vor iesi buni:)
Pupici

Sarea in bucate spunea...

da....sper ca data viitoare sa-i fac asa cum ar trebui ei sa fie! pupici!

giovanna spunea...

arata super apetisanti oricum. eu nu m-as fi putut rabda sa nu ii mananc.

geta spunea...

arata tare bine...nu cred ca mai conteaza cu ce branza i-ai facut...daca s-au mancat...o zi minunata!

Sarea in bucate spunea...

da...cred ca daca i-am papat..nu au fost chiar un esec:))va multumesc de vizita! va pup!

Agenda di Nico spunea...

Gogosi ...bune rau...inhat si eu o gogoase! Eu am facut papansi cu ricotta si am fost foarte multumita, mi-au venit foarte buni,vezi aici.
Iti timit din Italia stafeta prieteniei.

ciao!

Sarea in bucate spunea...

merci nicoleta:))am sa ma uit ca sigur ai o reteta buna:)

Dia spunea...

...si eu iti multumesc de vizita:)....ce ai aici arata super deliciooos:)...vin la tine sa maninc din bunatatile tale:P