05.11.2010

STRACCIATELLA

O SUPA DE ORIGINE ITALIANA , O SUPA DE PUI, DOAR CA IN LOC DE TAIETEI SUPA CONTINE ZDRENTE DE OUA. EU AM FACUT O PORTIE MICA.

INGREDIENTE:
1 PIEPT DE PUI,SAU PULPE
1 MORCOV
1 CEAPA
1 PATRUNJEL
SARE,VEGETA
4 OUA
3 LINGURI DE PARMEZAN
PATRUNJEL VERDE TOCAT.

PREPARARE:




AM PUS LA FIERT PIEPTUL DE PUI IMPREUNA CU LEGUMELE,IAR DUPA CE S-AU FIERT ,LE-AM STRECURAT.
SUPICA SE PUNE INAPOI PE FOC SA FIARBA, IAR INTRE TIMP BATEM 4 OUA IMPREUNA CU 3 LINGURI DE PARMEZAN RAS FIN.
CAND INCEPE SA FIARBA ,PUNEMA OUALE, AMESTECAM BINE CU TELUL SI LASAM CATEVA MINUTE SA FIARBA.
SE PROBEAZA DE SARE SI SE PUNE PATRUNJEL VERDE TOCAT.
ESTE FOARTE GUSTOASA SI RAPID DE FACUT!SPER S-O INCERCATI!
POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu