13.02.2010

FASII DIN CARNE DE VITEL CU OREZ/VEAL STRIPS WITH RICE/STRISCE DI VITELLO CON RISO


DIN CATEGORIA "CE PREPAR EU PE TIMP DE SANTIER" VA PREZINT URMATOAREA RETETA SIMPLA SI RAPIDA......NU ESTE CEA MAI GUSTOASA MANCARE , DAR SUNTEM SATUI SI DE PIZZA SI ALTE PORCARII.
MI-E GREU CU GATITUL SI SINCER IL EVIT PE CAT POSIBIL, NEAVAND INCA O BUCATARIE, ADICA O AM, DOAR PERETII , FRIGIDERUL SI ARAGAZUL, DE CARE NU SUNT MULTUMITA SI TREBUIE SCHIMBAT(DECI NU-I FOLOSESC CUPTORUL SA NU-L MURADRESC)......IMI CAUT SCUZE:)))PREPAR MAI MULT GRATAR LA TIGAIE SI CUMPARAM MAI MULT GARNITURI GATA FACUTE..BLA BLA....

INGREDIENTE:
300-400 GR FELII SUBTIRI DE VITEL
2 CATEI DE USTUROI
SARE, PIPER, OREGANO
PUTIN ULEI
PUTIN VIN ALB
1/2 CANA SUC DE ROSII
1 CANA OREZ

PREPARARE:
AM PUS CANA DE OREZ LA FIERT IN APA CU SARE.
CARNEA AM TAIAT-O FASII, AM SARAT-O SI PIPERAT-O, AM PRESARAT OREGANO, AM TAIAT 2 CATEI DE USTUROI SI I-AM PUS PESTE.
SE PUNE PUTIN ULEI SI SE STROPESTE CU VIN ALB , DUPA CARE O PUNEM LA FOC POTRIVIT 10 MINUTE, APOI SE ADAUGA SI SUCUL DE ROSII SI MAI LASAM CATEVA MINUTE SA DEA UN CLOCOT.
GATA!!!!

POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu