14.12.2009

FICAT DE PUI /CHICKEN LIVER/FEGATO DI POLLO


FICATUL DE PUI PENTRU MINE ESTE O BUNATATE, MA BUCUR CA-I PLACE SI FIULUI MEU.
DE DATA ACESTA L-AM FACUT ASA SIMPLU LA TIGAIE, IN PUTIN ULEI, IAR ALTE DATI IL FAC CU CEAPA IN SOS DE ROSII...ESTE BUN ORICUM:))

INGREDIENTE:
O TAVITA FICAT DE PUI
CODIMETE:SARE, PIPER, VEGETA
O LINGURA DE ULEI MASLINE

PREPARARE:
FICATUL SE SPALA SI SE SCURGE DE APA SI SE CONDIMETEZA.
INTR-O TIGAIE SE PUNE O LINGURA ULEI DE MASLINE, SE ADAUGA FICATUL SI SE LASA LA FOC MOALE CATEVA MINUTE(10) SAU PANA ESTE BINE PATRUNS.
SE SERVESTE CU PIURE DE CARTOFI SI SALATA SAU CU CE PREFERATI!


POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu