15.12.2009

OREZ CU CIUPERCI/MUSHROOMS RISOTTO/RISOTTO AI FUNGHI




ASEARA UN FACUT UN OREZ CU CIUPERCI...O BUNATATE!!

INGREDIENTE:
300-400 GR CIUPERCI
150 GR OREZ
1 MORCOV
O CEAPA
1/2 ARDEI GRAS ROSU
SARE, VEGETA
2 LINGURI ULEI MASLINE
PATRUNJEL PENTRU GARNISIT

PREPARARE:
CIUPERCILE SE TAIE FELII, MORCOVUL SE DA PE RAZATOAREA MICA. CEAPA SI ARDEIUL SE TOACA MARUNT.
INTR-UN VAS SE PUN LA CALIT IN 2 LINGURI DE ULEI, CEAPA, MORCOVUL SI CIUPERCILE.
SE LASA LA FOC POTRIVIT PANA SCAD CIUPERCILE, DUPA CARE SE PUNE SI OREZUL, SE MAI LASA UN MINUTEL, APOI PUNEM PESTE APA ( ATATA CAT SA ACOPERE INGREDIENTELE).
SE ACOPERA SI SE LASA LA FOC MOALE SA FIARBA 20 DE MINUTE.
IN ULTIMILE 10 MINUTE SE PUNE SI ARDEIUL GRAS.



SE SERVESTE FIERBINTE SI SE GARNISESTE CU PATRUNJEL VERDE.


POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu