21.12.2009

PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR/CHICKEN WITH BAKED POTATOES/POLLO CON PATATE AL FORNO


INGREDIENTE:
1 PIEPT DE PUI
2-3 CARTOFI MAI MICI
2-3 CATEI DE USTUROI PISATI
PUTINA ZEAMA DE LAMAIE
PATRUNJEL VEREDE TOCAT(2-3 FRUNZE)
SARE, PIPER, VEGETA, PAPRIKA,ROZMARIN
UNT
ULEI


PREPARARE:
PIEPTUL DE PUI SE TAIE IN 2-A SI SE MARINEAZA.
PENTRU MARINAT AM FACUT ASA: AM SARAT SI PIPERAT PIEPTUL, AM PRESARAT ROZMARIN USCAT,VEGETA, 2 CATEI DE USTUROI PISATI, PUTIN ULEI, PUTINA ZEAMA DE LAMAIE, PUTIN PATRUNJEL VERDE TOCAT SI AM MASAT BINE PIEPTUL, L-AM ACOPERIT SI L-AM LASAT LA RECE O ORA.
DUPA O ORA AM CURATAT SI SPALAT 2-3 CARTOFI MAI MICI SI I-AM TAIAT IN 4 FIECARE, APOI I-AM SARAT, PIPERAT, AM PUS PAPRIKA, 1 CATEL DE USTUROI PISAT, UNT ,ROZAMARIN SI I-AM FRECAT BINE.
INTR-O FORMA DE ALUMINIU AM PUS CARTOFII, PESTE BUCATILE DE PUI SI I-AM DAT LA CUPTOR , LA 200 GRADE CIRCA 30-40 DE MINUTE.
MENTIONEZ CA AM FACUT O PORTIE, CAT SA PAP EU SI FIU'.....:)))DECI PUTETI DUBLA, TRIPLA CANTITATILE, IN FUNCTIE DE NECESITATE SI FOAME:))


POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu