U
SUNT FOARTE BUNE, SA LE INCERCATI!
INGREDIENTE ALUAT CLATITE:
2 OUA
1 CANA FAINA
1 CANA LAPTE
SARE
UN VARF DE CUTIT PRAF DE COPT
SE BAT OUALE, SE ADAUGA LAPTELE, APOI FAINA, SAREA SI PRAFUL DE COPT SI SE AMESTECA BINE SI SE COC IN TIGAIE.
MI-AU IESIT 7 CLATITE.
INGREDIENTE UMPLUTURA:
CATEVA FIRE DE CEAPA VERDE
1 PIEPT DE PUI
10 CIUPERCUTE
PUTIN UNT PENTRU PRAJIT
CAM 50 GRAME BRANZA PHILADELPHIA
2-3 LINGURI SMANTANA
PATRUNJEL VERDE TOCAT
SARE SI PIPER DUPA GUST
CEAPA, PIEPTUL SI CIUPERCUTELE SE TAIE MARUNT.
IN PUTIN UNT SE PUN LA CALIT CEAPA SI PIEPTUL, SE LASA 2 MINUTE DUPA CARE SE ADAUGA SI CIUPERCILE, SE SAREAZA SI PIPEREAZA SI SE LASA 5-6 MINUTE LA FOC MOALE.
SE PUNE BRANZA SI SMANTANA SI SE MAI LASA PANA SE TOPESTE BRANZA...
SE PRESARA PATRUNJEL VERDE SI GATA UNPLUTURA.
PENTRU PUS DEASUPRA:
PUTIN CASCAVAL DAT PE RAZATOAREA MARE
CAM 200 GR SMANTANA
PATRUNJEL VERDE\SARE DUPA GUST. SE AMESTECA TOATE BINE.
ASAMBLARE:
AM IMPARTIT COMPOZITIA IN 7 PARTI SI AM UMPLUT CLATITELE.
SE UNGE CU UNT UN VAS REZISTENT LA FOC IN CARE SE ASEAZA CLATITELE UMPLUTE SI RULATE , IAR DEASUPRA SE PUNE SMANTANA CU CASCAVALUL RAS.
SE DA LA CUPTOR PENTRU 30 DE MINUTE, LA 180 DE GRADE, SAU PANA SE RUMENESTE DEASUPRA.
MI-AU PLACUT TARE MULT...AM SA LE MAI FAC!
POFTA BUNA!
5 comentarii:
ottime! un bel piatto unico!
grazie Federica! sono buonissime!
bune..bune...pupici...
Excelente!
MULTUMESC FETELOR!
Trimiteți un comentariu