24.10.2009

TORT CU BRANZA DE VACA SI BUDINCA/COTTAGE CHEESE CAKE/TORTA DI FORMAGGIO FRESCO



AVEAM IN CASA BRANZICA DE VACA...VROAIAM SA FAC CEVA BUN CU EA, UN TORTULET CEVA..NICI EU NU STIAM CE. AM CAUTAT PE GOOGLE TORTURI CU BRANZA DE VACA, DAR PARCA NIMIC NU MA MULTUMEA.ASA CA AM LASAT DEOPARTE SEARCH-UL SI AM FACUT DUPA CAPUL MEU.
BLAT:
4 OUA
4 LINGURI ZAHAR
4 LINGURI FAINA
2 LINGURITE PRAF DE COPT
4 LINGURI LAPTE
4 LINGURI ULEI
2 LINGURI CACAO
OUALE, ZAHARUL, LAPTELE, ULEIUL SI CACAOA LE-AM AMESTECAT BINE CU MIXERUL, DUPA CARE AM ADAUGAT PE RAND FAINA AMESTECATA CU PRAFUL DE COPT.
AM PUS COMPOZITIA LA 180 GRADE, INTR-O FORMA ROTUNDA DE TORT SI AM LASAT CAM 25 DE MINUTE LA COPT.

CREMA:
500 GR BRANZA DE VACA
ZAHAR PUDRA DUPA GUST
ESENTA DE VANILE
O BUDINCA DE VANILIE PREPARATA DUPA INSTRUCTIUNILE DE PE PLIC
UN PLIC GELATINA
AM FRECAT BINE BRANZA CU ZAHARUL AM ADUGAT VANILIA. AM PREPARAT BUDINCA ,IN CARE AM ADUAGAT GELATINA. BUDINCA AM AMESTECAT-O CU BRANZA DE VACA.

GLAZURA:
VISINE DIN COMPOT
GLAZURA ROSIE


ASAMBLARE:
BLATUL COPT SI RACIT SE TAIE IN DOUA . SE PUNE IN FORMA O FOAIE DE BLAT, SE INSIROPEAZA ,PESTE SE PUNE JUMATE DE CREMA, APOI CEALALTA FOAIE DE BLAT(INSIROPATA SI EA),IAR PESTE RESTUL DE CREMA. L-AM DAT LA RECE, CAM O ORA, CAT SA SE RACEASCA SI INTAREASCA PUTIN CREAMA, DUPA CARE AM ASEZAT DEASUPRA VISINE DIN COMPOT, PESTE CARE AM TURNAT GLAZURA ROSIE, PREPARATA DUPA INSTRUCTIUNILE DE PE PLIC. SE DA TORTUL LA RECE PENTRU 3-4 ORE, DUPA CARE SE DEVOREAZA.
A AVUT UN GUST F BUN, NU FOARTE DULCE, DESTUL DE RACOROS. MAI BUN ESTE A 2-A ZI CAND SE COMBINA TOATE AROMELE!
SPER SA VA PLACA!
POFTA BUNA !
Trimiteți un comentariu