24.10.2009

MINI TORTULETE DIPLOMAT




PRIMA DATA CAND "MA JOC CU PASTA DE ZAHAR" . RETETA DE PASTA DE ZAHAR AM LUAT-O DE PE NET, NU MAI STIU EXACT SURSA, ELEFANTUL, ALBINUTELE SI URSULETUL LE-AM FACUT DUPA VIDEO-URI DEMONSTRATIVE GASITE PE YOUTUBE.COM.

8 comentarii:

Lia spunea...

Foarte frumoase aceste mini tortulete . Felicitari !

Sarea in bucate spunea...

multumesc! da, e adevarat cu pasta de zahar poti face minuni, desi pt mine gustul nu zice nimic......aici in canada majoritatea torturilor sunt decorate cu pasta de zahar si sincer as vrea sa invat cat mai multe, vreau sa fac cursuri de decorare...poate chiar am sa impartasesc eu secrete altor gospodine...visez si eu departe...:)))))))))))

mihaela spunea...

ce frumos le-ai decorat,superb!
am trecut sa te salut in noua bucatarie.cat mai multe retete minunate si cat mai multi vizitatori pe blog!

o zi frumoasa
miha

Lissa's Cakes spunea...

Foarte de efect mini tortuletele !E bine ca acolo se fac cursuri pentru decorarea torturilor,te invata multe si cum vad ca ai inclinatie spre asa ceva ,o sa-ti fie foarte usor ca deja sti sa lucrezi cu pasta si sa faci si ornamente.
Eu iti doresc mult succes si visul sa-ti devina realitate.
Te pup!

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

frumoase tare mini tortuletele tale!Acela verde cu elefantul e o minunatie!Daca vede fiul meu garantat vrea si el!Felicitari!

Sarea in bucate spunea...

e misto sa te joci cu pasta...ca si cum ai ai lucra cu plastelina...vezi de mici in scoala ar trebui sa-in invete pe copii tot felu de animalute sa faca cu plastelina:))))oricum chiar imi place sa decorez...am rabdare, desi cateodata sunt in pana de idei, dar inspiratie este destula pe net, plus deja mi-am luat 4 carti:))))
va multumesc de vizita! o saptamana frumoasa

silvia spunea...

Elena am trecut pe la tine,imi place noua prezentare a blogului.Iar mini tortuletele sunt tare haioase.Felicitari.

Sarea in bucate spunea...

buna silvia, cred ca m-ai botezat!, nu ma cheama elena, dar daca iti face placera sa ma numesti asa....nu ma supar:)) ma numesc bianca(dar nu mai zi la nimeni:)))sshhhhhshhh! multumesc de aprecieri! te mai astept la mine!