30.10.2009

SPANAC/SPINACH/SPINACI








COPILA FIIND NU-MI PLACEA SPANACUL...DAR OMU DUPA CE "CRESTE MARE" ISI DA SEAMA DE ANUMITE "CHESTI":)))"TRESTI"
EU SPANACUL IL PREPAR ASA CUM IL FACEA SI BUNICA, MAMA NU-L PRESTA:)DE CE OARE?:)

INGREDIENTE:
APROX 300 GR SPANAC
1 LINGURA ULEI
I LINGURA FAINA
1-2 CATEI USTUROI
LAPTE(O CANA)
SARE


PREPARARE:
IN IDEEA DE A PAPA CAT MAI SANATOS AM RENUNTAT LA RANTAS(FAINA +ULEI PRAJITA), ASA CA DUPA CE AM OPARIT SPANACUL SI L-AM TOCAT MARUNT, AM PUS LA CALIT 2 CATEI DE USTUROI DUPA CARE AM ADAUGAT SPANACUL, IAR PESTE PUTIN LAPTE.AM SARAT DUPA GUST SI AM LASAT SA DEA UN CLOCOT.
SINCER AM FACUT TOTUL DUPA OCHI. AM FOLOSIT O LEGATURA MARE DE SPANAC, ASA AM CUMPARAT-O, POATE SA FI FOST VREO 300 GRAME, SI LAPTE POATE AM TURNAT O CANA.
A IESIT CAT SA PAPAM O DATA, EU SI FIU' O PORTIE MICA, SUNTEM MAI MICI, SI SOTUL O PORTIE NORMALA, ALATURI DE 3 OCHIURI.
SINCER IMI CER SCUZE CA NU AM INGREDIENTE CAT MAI EXACTE, DAR ,CRED CA, FIIND VORBA DE RETETA ACEASTA, ORICINE O STIE FACE!


POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu