12.06.2010

COTLET DE PORC CU SOS PORTOCALIU/PORK TENDERLOIN WITH SAUCE/FILETTO DI MAIALE CON SUGO












NU STIAM CUM SA-I SPUN ,DAR NU E NIMIC SPECIAL IN ACEASTA RETETA, DOAR UN SIMPLU EXPERIMENT...DESI BANUI CA S-A MAI FACUT ACEASTA RETETA....
SE IA O BUCATA COTLET DE PORC,CONDIMENTATA, SE RUMENESTE PE TOATE PARTILE ,LANGA SE ARUNCA 2 MORCOVI SI 2 FIRE DE CEAPA VERDE,SE MAI LASA CATEVA MINUTE.
SE STINGE CU O CANA DE APA CALDA SI SE LASA LA FOC MOALE IN JUR DE 45 DE MINUTE,DUPA CARE FELIEM COTLETUL SI IL PUNEM INAPOI IN VAS.
ARUNCAM SI CATIVA CATEI DE USTUROI ,MAI LASAM 3-4 MINUTE ,DUPA CARE SCOATEM CARNEA AFARA,IAR MORCOVII SI CEAPA II PASAM LA BLENDER,SE MAI ADAUGA PUTINA APA SA SE FORMEZE UN SOS MAI LICHID.
SE PROBEAZA DE SARE SI SE SERVESTE CU CARTOFI PIURE!
POFTA BUNA!


5 comentarii:

Bianca spunea...

Trebuie sa fie bun daca are sos:) Ador mancarea cu carne si sos..:)

Olgutza spunea...

Ce bunatate imi vad ochii.. o incantare pentru ochi si pentru papile ;)

Sarea in bucate spunea...

e tare bun...a fost apreciat de ai mei:)
multumesc pentru vizita!

Gabriela spunea...

Arata foarte bine!si carnea cu sos e preferata mea,mmmm.....deja salivez!!!

pansy spunea...

FOARTE BUN ! tehnica asta cu friura si apoi legumele blendaruite am invatat-o de la cami cu reteta ei de gasca.mia placut foarte mult si cred ca merita de incercat si la porc,sau alt animal.