12.06.2010

COTLET DE PORC CU SOS PORTOCALIU/PORK TENDERLOIN WITH SAUCE/FILETTO DI MAIALE CON SUGO












NU STIAM CUM SA-I SPUN ,DAR NU E NIMIC SPECIAL IN ACEASTA RETETA, DOAR UN SIMPLU EXPERIMENT...DESI BANUI CA S-A MAI FACUT ACEASTA RETETA....
SE IA O BUCATA COTLET DE PORC,CONDIMENTATA, SE RUMENESTE PE TOATE PARTILE ,LANGA SE ARUNCA 2 MORCOVI SI 2 FIRE DE CEAPA VERDE,SE MAI LASA CATEVA MINUTE.
SE STINGE CU O CANA DE APA CALDA SI SE LASA LA FOC MOALE IN JUR DE 45 DE MINUTE,DUPA CARE FELIEM COTLETUL SI IL PUNEM INAPOI IN VAS.
ARUNCAM SI CATIVA CATEI DE USTUROI ,MAI LASAM 3-4 MINUTE ,DUPA CARE SCOATEM CARNEA AFARA,IAR MORCOVII SI CEAPA II PASAM LA BLENDER,SE MAI ADAUGA PUTINA APA SA SE FORMEZE UN SOS MAI LICHID.
SE PROBEAZA DE SARE SI SE SERVESTE CU CARTOFI PIURE!
POFTA BUNA!


Trimiteți un comentariu