03.06.2010

BISCUITI CU MIGDALE SI CIOCOLATA/ALMONDS CHOCOLATE PINWHEELS/GIRANDOLE CON MANDORLE E CIOCCOLATO









M-AM INSPIRAT DINTR-O REVISTA PENTRU ACESTI GUSTOSI BISCUITI.

DUPA CE VA PREZINT RETETA,VA OFER SI CATEVA PREMII ,OFERITE MIE DE CATRE PANSY:)

SI PLUS CATEVA POZE CU FLORILE DIN GRADINA MEA:)

INGREDIENTE:
250 GR UNT
140 GR ZAHAR
2 OUA
2 LINGURI DE LAPTE
2 LINGURITE EXTRACT DE MIGDALE
100 GR MIGDALE MACINATE
1 LINGURITA PRAF DE COPT
FAINA CAT CUPRINDE
2-3 LINGURI MIX DE CIOCOLATA CALDA

PREPARARE:

INTR-UN BOL SE SPUMEAZA UNTUL IMPREUNA CU ZAHARUL.

SE ADAUGA OUALE,LAPTELE SI ESENTA DE MIGDALE SI SE AMESTECA BINE.
ADAUGAM SI MIGDALELE MACINATE ,PRAFUL DE COPT SI FAINA.

IN RETETA ORIGINALA SE PUNEA MAI PUTINA FAINA, DAR MIE MI S-A PARUT PREA MOALE ALUATUL, ASA CA, AM MAI ADAUGAT PANA S-A FORMAT UN ALUAT COMPACT.

COMPOZITIA SE IMPARTE IN 2 PARTI EGALE, IAR INTR-UNA ADAUGAM PRAFUL DE CIOCOLATA CALDA(SAU CACAO, DEPINDE CE PREFERATI).

CA SA VA FIE MAI USOR DE INTINS ALUATUL VA FOLOSITI DE HARTIE PERGAMENT.

FIECARE JUMATATE SE INTINDE , INTRE 2 FOI PERGAMENT, DE ACEEASI DIMENSIUNE ,IN FORMA DREPTUNGHIULARA.

CU MARE GRIJA PUNEM FOILE INTINSE UNA PESTE ALTA.
PUTETI TAIA MARGINILE , DACA VRETI SA FIE CAT MAI PERFECT SUPRAPUSE.
APOI SE RULEAZA ALUATUL SI SE DA LA RECE 1 ORA.

SE TAIE FELII SUBTIRI SI SE COC LA 190 GRADE PENTRU 10-12 MINUTE!

POFTA BUNA!


SI ACUM PREMIILE :)






SI ACUM FLORILE:)













Trimiteți un comentariu