14.06.2010

PANNA COTTA

UN DESERT RACORITOR..SINCER ESTE PRIMA DATA CAND IL FAC,DESI STIAM DE EXISTENTA LUI..RUSINE SA-MI FIE.
RETETA AM LUAT-O LA INTAMPLARE DE PE GOOGLE,DAR POATE ERA MAI BINE SA FAC MAI MULTE CERCETARI SI S-O IAU DE PE VREUN SITE ITALIAN...ORICUM ESTE SUPER GUSTOASA.

INGREDIENTE:
AM FACUT PORTIE DUBLA:
500 ML FRISCA LICHIDA
500 ML LAPTE GRAS
120 GR ZAHAR
2 PLICULETE DE GELATINA
4 LINGURI DE APA
VANILIE

PREPARARARE:



GELATINA SE PUNE LA INMUIAT IN CELE 4 LINGURI DE APA.
RESTUL INGREDIENTELOR SE PUN INTR-UN VAS, PE FOC, SI SE LASA PANA IN MOMENTUL IN CARE INCEPE SA FIARBA.
SE IA DE PE FOC,SE ADAUGA GELATINA SI SE AMESTECA BINE.
COMPOZITIA O PUNEM IN CUPE SI O DAM LA RECE 2-3 ORE,SAU PANA SE INCHEAGA BINE.

NOI AM SERVIT-O CU SOS DE CAPSUNI,ADICA CATIVA CAPSUNI PASATI LA BLENDER.
O PUTETI SERVI CU SOSUL PREFERAT..CARAMEL, CIOCO........SI LISTA POATE CONTINUA!


POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu