03.12.2013

Sufleu de cartofi/ Mashed potatoes souffle




Ca sa mai schimbam un pic meniul , deja satula fiind de piure de cartofi, am preparat un delicios "souffle".

Ingrediente:
400-500 gr cartofi
3 oua
o ceapa data pe razatoare mica
2 linguri de smantana
2 linguri crema de branza
putin unt
sare si piper dupa gust
o mana buna de cascaval, plus putin pentru presarat deasupra.


Preparare:
Preincalziti cuptorul la 190 de grade.
Curatati cartofii, ii taiati mai mici si-i fierbeti. Dupa ce au fiert ii pisati ca si pentru piure, cu putin unt, adaugati si restul ingredientelor si amestecati bine. Sarati si piperati dupa gust.
Ungeti cu putin unt un vas termorezistent, turnati compozitia si presarati deasupra cascaval. Introduceti vasul la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra. Serviti fierbinte.


Pofta Buna!

Trimiteți un comentariu