03.03.2013

Pizzaaaaa


Ieri seara sotul a poftit la o pizza, ideea lui era sa comande una,dar nu l-am lasat,asa ca i-am facut eu una. A fost incantat de rezultat,doar o singura sugestie mi-a dat,ca data viitoare blatul sa fie un pic mai subtire:) Pentru topping am folosit, parmesan ,prosciutto,salami si cateva masline...ce aveam prin frigider.
Pofta Buna!

9 comentarii:

Ella spunea...

Super si cu sigurantzå cu mult mai bunå decat acelea din comertz. Aratå de parcå tocmai ai primit-o la uså,prin curier,de la pizzåria de la coltzul stråzii mele ;-)

Unknown spunea...

Foarte bine ca ai facut pizza in casa, ti-a iesit foaret bine si cu siguranta multa mai buna ;) Pup

sara & Miki spunea...

Ce buna... e ceva vreme de cand n-am mai facut! Pup si o saptamana frumoasa!

Sarea in bucate spunea...

Da asa e, e mult mai buna si mai sanatoasa:) o saptamana frumoasa va doresc

Biochimist la cratita spunea...

Tare buna tre' sa fi fost!

Liana10 spunea...

Cine poate rezista unei felii de pizza atat de apetisante?? Nici chiar eu! :P

Adina spunea...

Este extrem de ademenitoare!:)
Bunaciune.

Simona spunea...

In loc de parmigiano, prosciutto crudo ò cotto "salami" se poate pune:cascaval romanesc, salam ,sunca afumata sau dulce ,va garantez ca rezultatul este optim.LIMBA SI LITERATURA ROMANA ESTE FRUMOASA

Sarea in bucate spunea...

Da Simona ai mare dreptate, dar eu aveam prosciutto, si garantez ca nu-i acelasi cu sunca afumata, si nici parmeznul nu-i acealasi lucru cu cascaval romanesc....dar no fiecare cu parerea lui, si la pizza cum sa-i zicem? placinta? :)))