05.03.2013

Coaja de portocala pentru prajituri

Nu stiu daca este metoda cea mai corecta, dar asa fac eu cu coaja de portocala, o tai marunt si o amestec cu zahar, apoi o pun intr-un borcan pe care il tin la frigider.


Miroase asa de frumos:)

5 comentarii:

Cristina spunea...

Eu o dau pe razatoarea mica si asa o amestec cu zahar, o pun in borcan in frigider.

Micky Apostu spunea...

Foarte potrivita pentru prajituri. Si la indemana cand ai nevoie.

Anonim spunea...

Eu o dau pe razatoarea cu gauri mici, o pun in folie alimentara si o bag la congelator. Se pastreaza foarte bine. Janina

Sarea in bucate spunea...

Eu aveam cojile gata taiate,ii desfacusem fiului meu sa pape vreo 2, de aceea le- am curatat de partea alba si maruntit.

Sarea in bucate spunea...

Buna idee:) merci