ZILELE TRECUTE POFTISEM LA UN GHIVECI CU LEGUME, ASA CUM IL FACE MAMA ACASA....ASA CA ,AM INCERCAT SA-L REPRODUC..BUN RAU..DAR PARCA TOT MAI BUN ESTE CEL FACUT DE MAMA:))
INGREDIENTE:
O CEAPA MARE
1 MORCOV
1 RADACINA PATUNJEL
3 CATEI DE USTUROI
3 CARTOFI MAI MICI
2 ARDEI GRASI(ROSII)
2 ROSII COAPTE
1 CONSERVA DE MAZARE
PUTIN ULEI
SARE,PIPER, VEGETA
PATRUNJEL VERDE
PREPARARE:
MORCOVUL,CEAPA,PATRUNJELUL SI CATEII DE USTUROI I-AM MARUNTIT LA ROBOT,DUPA CARE I-AM PUS LA CALIT IN PUTIN ULEI.
INTRE TIMP AM TAIAT CUBULETE MICI CARTOFII,ROSIILE SI ARDEII GRASI.
DUPA CE S-A CALIT CEAPA....AM ADAUGAT ARDEIUL GRAS ,AM MAI LASAT CATEVA MINUTE,APOI CARTOFII SI ROSIILE, AM ACOPERIT CU APA,AM CONDIMENTAT SI AM LASAT SA FIARBA LA FOC MIC.
DUPA CE S-AU FIERT CARTOFII, AM ADAUGAT SI MAZAREA DIN CONSERVA,PATRUNJELUL VERDE SI AM LASAT SA MAI DEA UN CLOCOT.
SE GUSTA SI SE POTRIVESTE DE SARE SI SE PAPA CU MULTA POFTA....:))
POFTA BUNA!
6 comentarii:
ghiveciul si salatele sunt vedetele verii !
Savuros si bun... o zi frumoasa.
Ce culori frumoase...........face si mama , fac si eu dar asa cum zici tu parca al mamei este mai bun.
Pup!
che buono questo piatto!!
potrei farlo prossimamente!
Minestrone anche tu??? Siamo in sintonia! :-)
my dear lucia it is not ninestrone, maybe it looks similar, but it is something else,not a soup ,a main dish very popular in our country during the summer time!
Trimiteți un comentariu