28.06.2013

Inghetata de iaurt cu ananas/ Yogurt pineapple ice cream





Buna si aromata, mult mai sanatoasa decat cea din comert....doar ca nu e asa cremoasa ,asta probabil ca nu am un aparat de facut inghetata si am pus-o direct la congelator...dar nu conteaza e buna si asa:))

Am folosit asa: un jumatate de ananas facut pireu la robot, 750 ml iaurt gras, 250 ml frisca lichida si 250 ml miere. Am amestecat toate ingredientele dupa care le-am pus la congelator pana a 2 a zi.



Pofta Buna!

6 comentarii:

giovanna spunea...

yummy and healthy!

Anonim spunea...

daca mi permiti o sugestie - ananasul trebuie congelat in cubulete apoi la robot cu celelalte ingrediente,am vazut la tv. la donna hay - iese garantat inghetata buna.
aurelia

Sarea in bucate spunea...

Merci de sugestie....:) problema e ca se simt firicele de gheata.....dar ii gustoasa si asa. Merci de vizita Aurelia!

Anonim spunea...

Pentru a deveni cremoasa trebuie, dupa ce o pui la congelator, sa o scoti dupa o ora si sa o amesteci energic cu o furculita pentru a-i sparge acele de gheata, o pui din nou la congelat, repeti amestecarea cu furculita dupa inca o ora, repeti procedeul pentru a treia oara si apoi o lasi la inghetat definitiv. Va iesi o inghetata cremoasa si fara masina de inghetat. Succes!

Sarea in bucate spunea...

asa e, am tot citit ca trebuie amestecata des...dar oricum a fost delicioasa:) merci de vizita!te mai astept

Sarea in bucate spunea...

asa e, am tot citit ca trebuie amestecata des...dar oricum a fost delicioasa:) merci de vizita!te mai astept