06.06.2013

Tarta reciclata




Pe mine ma doare sulfletul daca trebuie sa arunc mancare....asa ca, intr-o zi am transformat niste pulpe de pui facute la cuptor, ramase de 2 zile si pe care se pare ca nimeni nu le mai dorea,intr-o tarta delicioasa.

Cum am procedat:
-am facut un aluat de tarta:
200 gr unt
400 gr faina
un praf de sare
apa rece cat cuprinde sa rezulte un aluat elastic si nelipicios
- se inveleste aluatul in folie transparenta si se da la rece 30 de minute.


Umplutura:
- am luat carnea de pe oase
-am pus la calit in putin ulei o ceapa taiata marunt, apoi am adaugat carnea, 2 linguri de crema de branza, vreo 2 linguri de smantana, sare si piper, putin parmesan , iar la sfarsit niste mazare congelata, deci totu se face in cateva minutele.

Am intins aluatul, mai mare decat tava avuta, am pus umplutura , iar marginile alutului ramas peste tava le-am indoit putin peste umplutura.
Deasupra am ras cascaval, apoi am dat tava la cuptor(180 grade C) pana tarta s-a rumenit frumos.


A iesit o tarta delicioasa....care s-a terminat rapid in aceeasi zi:)))



Pofta Buna!
Trimiteți un comentariu