PENTRU ACEASTA FRIPTURA M-AM INSPIRAT DE LA JAMIE OLIVER....NU AM PUS UN INGREDIENT SI ANUME SEMINTE DE FENICUL,DAR IN REST AM RESPECTAT PROCEDURA:)
SI ANUME:
SE PREINCALZSTE CUPTORUL LA TEMPERATURA MAXIMA.
CARNEA SE STERGE CU UN SERVETE DE HARTIE. SE FACE DIN LOC IN LOC ,CU UN CUTIT ASCUTIT,INCIZII LA 1 CM ADANCIME SI LA 1CM DISTANTA UNA DE ALTA.
INTR-UN MOJAR SE PUNE ROZMARIN,SEMINTE DE FENICUL,USTUROI,O LINGURA DE SARE SI SE PISEAZA BINE TOATE INGREDINTELE,IAR CU PASTA REZULTATA SE FREACA BINE CARNEA,AVAND GRIJA SA INTRE SI IN INCIZIILE FACUTE.
ASEZAM CARNEA INTR-O TAVA SPECIALA PENTRU FRIPTURA,PUNEM APA IN TAVA SI INTRODUCEM TAVA LA CUPTOR,IAR IMEDIAT COBORAM TEMPERATURA LA 200 GRADE.
LASAM CARNEA IN CUPTOR PENTRU 1 ORA SI 20 DE MINUTE.
JAMIE IN RETETA LUI ,FOLOSESTE FRIPTURA PE POST DE KEBAB....NOI AM SERVIT-O CU PIURE,IAR FELIILE MELE FIIND MAI GROASE TAIATE...CARNEA ESTE MAI SEACA..ASA CA AM FACUT SI UN MUJDEI:))
VA PUN SI LINK-UL SA PUTETI STUDIA SI VOI RETETA LUI:http://www.jamieoliver.com/recipes/pork-recipes/posh-roast-pork-party-kebabs
POFTA BUNA!
12 comentarii:
ohh...carne de porc si mujdei...o combinatie pe care o ador!
Ce buna si suculenta pare... :)
Mama ce bine arata! Trebuie facuta...... MUSAI :)
Mama ce bine arata! Trebuie facuta...... MUSAI :)
Pup,Just!
Buna fripturica ta.
Te rog ca atunci cand ajunge coletul sa-mi dai de veste,asta se va intampla cam dupa 15 iulie.
O zi buna!
merci frumos maria...cu siguranta ca te voi anunta:) cred ca si al meu pentru pansy tot pe la jumatatea lui iulie o sa ajunga!:)
fetelor cred ca au intrat mesajele:))cred ca s-a rezolvat toate
Arata tare bine fripturica, sigur e delicioasa. Nici pe mine nu ma prea incanta feniculul, dar in rest e o reteta super :)
da leccarsi i baffi! complimenti!
Mai ai? Vin si eu la o felie mica:)
:))))HIHI BIA DRAGA,NU MAI AM,DAR O POT REFACE...DAR NU AM ARAGAZ,URMEAZA SA LUAM ALTUL,CEL CARE ERA ,ERA SUPER MARE SI AM RENUNTAT LA EL,SA AM MAI MULTA MOBILA:))ASA CA TE INVIT LA GRATAR...CU O BERE,PT TINE:)
Mm ce bine arata! Cred ca e delicioasa! :)
Trimiteți un comentariu