05.07.2010

FRIPTURA DE PORC LA CUPTOR/PORK ROAST/ARROSTO DI MAIALE




PENTRU ACEASTA FRIPTURA M-AM INSPIRAT DE LA JAMIE OLIVER....NU AM PUS UN INGREDIENT SI ANUME SEMINTE DE FENICUL,DAR IN REST AM RESPECTAT PROCEDURA:)
SI ANUME:
SE PREINCALZSTE CUPTORUL LA TEMPERATURA MAXIMA.
CARNEA SE STERGE CU UN SERVETE DE HARTIE. SE FACE DIN LOC IN LOC ,CU UN CUTIT ASCUTIT,INCIZII LA 1 CM ADANCIME SI LA 1CM DISTANTA UNA DE ALTA.
INTR-UN MOJAR SE PUNE ROZMARIN,SEMINTE DE FENICUL,USTUROI,O LINGURA DE SARE SI SE PISEAZA BINE TOATE INGREDINTELE,IAR CU PASTA REZULTATA SE FREACA BINE CARNEA,AVAND GRIJA SA INTRE SI IN INCIZIILE FACUTE.
ASEZAM CARNEA INTR-O TAVA SPECIALA PENTRU FRIPTURA,PUNEM APA IN TAVA SI INTRODUCEM TAVA LA CUPTOR,IAR IMEDIAT COBORAM TEMPERATURA LA 200 GRADE.
LASAM CARNEA IN CUPTOR PENTRU 1 ORA SI 20 DE MINUTE.
JAMIE IN RETETA LUI ,FOLOSESTE FRIPTURA PE POST DE KEBAB....NOI AM SERVIT-O CU PIURE,IAR FELIILE MELE FIIND MAI GROASE TAIATE...CARNEA ESTE MAI SEACA..ASA CA AM FACUT SI UN MUJDEI:))
VA PUN SI LINK-UL SA PUTETI STUDIA SI VOI RETETA LUI:http://www.jamieoliver.com/recipes/pork-recipes/posh-roast-pork-party-kebabs
POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu