02.07.2010

PRAJITURA CU BRANZA SI CACAO+VISINE



IN PLUS FATA DE RETETA AM PUS VISINE DIN COMPOT.
INGREDIENTE BLAT:
5 OUA
15 LINGURI DE ZAHAR
15 LINGURI DE ULEI
15 LINGURI DE LAPTE
15 LINGURI DE FAINA
1 LINGURA DE CACAO
3/4 DINTR-UN PLIC DE PRAF DE COPT
ZAHAR VANILAT
INGREDIENTE UMPLUTURA DE BRANZA:
700 GR BRANZA DE VACA(EU DOAR 500 AM AVUT)
7 LINGURI DE ZAHAR
3 OUA
3 LINGURI DE FAINA
2 LINGURI DE GRIS
1/4 PLIC PRAF DE COPT
COAJA DE LA O LAMAIE
VANILIE
PREPARARE:
MIXAM OUALE INTREGI ,ADAUGAM ZAHARUL PE RAND,VANILIA,APOI ULEIUL MIXAND INCONTINUU,APOI LAPTELE ALTERNAT CU FAINA,PRAFUL DE COPT,IAR LA SFARSIT CACAO.
VISINELE LE SCURGEM DE ZEAMA,IAR INGREDIENTELE PENTRU UMPLUTURA DE BRANZA SE AMESTECA BINE.
TAPETAM O TAVA CU HARTIE DE COPT,PUNEM JUMATATE DIN COMPOZITIA DE BLAT, PESTE AMESTECUL DE BRANZA SI VISINELE,IAR DEASUPRA RESTUL DE COMPOZITIE.
DAM TAVA LA CUPTOR,LA 180-190 GRADE PENTRU APROXIMATIV 40 DE MINUTE!

POFTA BUNA!


Trimiteți un comentariu