16.05.2010

CHIFTELE DE RICOTTA CU SPANAC





INGREDIENTE:
300 GR SPANAC CONGELAT
300 GR RICOTTA
1 OU
2-3 LINGURI PESMET
100 GR PARMEZAN RAS FIN
SARE SI PIPER




PREPARARE:
SE DECONGELEAZA SPANACUL,SE SCURGE BINE DE APA SI SE TOACA MARUNT,DUPA CARE SE AMESTECA CU RESTUL INGREDIENTELOR.
SE FORMEAZA CHIFTELUTE,PE CARE LA DAM PRIN PESMET SI LE PRAJIM IN ULEI.


POFTA BUNA!






7 comentarii:

giovanna spunea...

syna bineeee. si chiar ma la spanac si nu stiam ce sa fac cu el.
pusi

Sarea in bucate spunea...

sunt bune..imi plac! poti incerca si dip de spanac...ii si mai bun:))te-am pupat!

pansy spunea...

JM un buchet de liliac si niste premii hazoase,pe alese,te asteapta la mine pe blog.
si chiftelutele merita un premiu !

Anca spunea...

ce bunatae paote fi hmmm
suna bine :)
te pup pe curand

Nely spunea...

grozave!!! cu siguranta am sa incerc si eu.O saptamana placuta!

sarah spunea...

arata atat de bine de iti lasa gura apa.daca mai punem in calcul si ca se fac foarte usor am gasit o reteta de chiftelute perfecta.pupici

Sarea in bucate spunea...

multumesc frumos tuturor!