RETETA ESTE A LAUREI ADAMACHE:http://adamache-laura.blogspot.com/2010/05/chiftele-de-ricotta-cu-spanac.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2Feibl+%28Laura+Adamache%29
INGREDIENTE:
300 GR SPANAC CONGELAT
300 GR RICOTTA
1 OU
2-3 LINGURI PESMET
100 GR PARMEZAN RAS FIN
SARE SI PIPER
PREPARARE:
SE DECONGELEAZA SPANACUL,SE SCURGE BINE DE APA SI SE TOACA MARUNT,DUPA CARE SE AMESTECA CU RESTUL INGREDIENTELOR.
SE FORMEAZA CHIFTELUTE,PE CARE LA DAM PRIN PESMET SI LE PRAJIM IN ULEI.
POFTA BUNA!
7 comentarii:
syna bineeee. si chiar ma la spanac si nu stiam ce sa fac cu el.
pusi
sunt bune..imi plac! poti incerca si dip de spanac...ii si mai bun:))te-am pupat!
JM un buchet de liliac si niste premii hazoase,pe alese,te asteapta la mine pe blog.
si chiftelutele merita un premiu !
ce bunatae paote fi hmmm
suna bine :)
te pup pe curand
grozave!!! cu siguranta am sa incerc si eu.O saptamana placuta!
arata atat de bine de iti lasa gura apa.daca mai punem in calcul si ca se fac foarte usor am gasit o reteta de chiftelute perfecta.pupici
multumesc frumos tuturor!
Trimiteți un comentariu