31.01.2014

Dovlecei scazuti




O mancare rapida ,dietetica,dar si foarte gustoasa.

Ingrediente:
1 ceapa
2 -3 morcovi
2 dovleci nu foarte mici
suc de rosii
condimente
putin ulei de masline


Preparare:
In putin ulei de masline calim ceapa tocata marunt. Morcovii ii curatam de coaja si-i taiem rondele, iar dovleceii spalati ii taiem in bucatele(nu foarte mici).Adaugam morcovii si dovleceii la ceapa, ii lasam la foc moale 2-3 minute apoi punem peste putin sos de rosii si putina apa. Lasam sa fiarba la foc moale, pana cand morcovii sunt fierti. Daca este nevoie mai completam cu putina apa .Condimetam dupa gust cu sare si piper.


Pofta Buna!


2 comentarii:

Alexandra spunea...

Arata bine si e foarte sanatoasa. Cred ca ar merge servita pe un apt de orez brun, care ar absorbi bine sosul.

Sarea in bucate spunea...

da da merge, eu pentru sotul am fiert niste orez alb si l-am adaugat la dovlecei, foarte buni si asa:)