06.10.2012

Paste la cuptor cu piept de pui si 3 feluri de branza


Pofta mea pentru paste la cuptor m-a impins sa fac ceea ce vedeti mai sus: paste cremoase cu piept de pui si branzeturi...foarte bune.

Ingredinete:
paste
1 piept de pui
1/2 ardei gras
ulei de masline
smantana dulce de gatit
lapte
2-3 linguri smantana
2-3 linguri crema de branza gen philadelphia
o mana  parmezan ras
o mana cascaval
sare, putin oregano



Preparare:
Puneti pastele la fiert.
Nu am urmat o anume reteta, am urmat doar pofta mea de moment si am improvizat  , dar rezultatul a fost tare bun.
Intr-un vas larg am pus la calit pipetul de pui  si ardeiul gras in ulei de masline. Dupa cateva minute am adaugat smantana dulce de gatit, lapte si 2-3 linguri de smantana acra. Am presarat sare si putin oregano si am lasat sa dea in clocot cateva minute, la foc potrivit. La sfarsit am pus 2-3 linguri crema de branza, o mana buna de parmezan si mana buna de cascaval. Am lasat doar 1 minutel pe foc pana s-a topit branza.
Se ia de pe foc vasul, peste se toarna pastele fierte si scurse de apa, se amesteca bine si turnati totul intr-un vas rezistent la cuptor. Deasupra am presarat casvaval ras si am lasta casul la cuptor pana s-a rumenit frumos desupra.



Pofta Buna!
Trimiteți un comentariu