20.07.2012

Dulceata de visine/Sour cherry jam



Ingrediente:
5 kg de visine
4 kg de zahar
4 lamai
Preparare:
Spalam si scoate samburii visinelor, apoi le punem intr-o oala ,peste punem zaharul si zeama de la cele 4 lamai si coaja lor, taiata fasii mari, pe care o vom scoate afara dupa ce dulceata e gata.
Eu am fiert-o in jur de 2 ore.
Repartizam dulceata fierbinte in borcane sterilizate .
Pofta Buna!

7 comentarii:

Ioana V. spunea...

foarte buna!Pup

Adnia spunea...

ce blog minunat ai! m-a uimit!

Cris spunea...

Ai un blog tare apetisant! Cu siguranta ma voi intoarce pentru inspiratie :)

Sarea in bucate spunea...

va multumesc frumos:)

Top Cuisine avec Lavi spunea...

Excelenta in fiecare anotimp!

Lubita Iancu spunea...

Aromata si cu un aspect superb!!
O zi buna!

Corina Ureche spunea...

este una din favoritele mele, insa anul asta am ratat cu desavarsire visinele..am tot amanat si amanat si am ramas fara..acuma mi-e ciuda! nu trimiti tu un borcan incoace la Cluj? :))