Ingrediente:
5 kg de visine
4 kg de zahar
4 lamai
Preparare:
Spalam si scoate samburii visinelor, apoi le punem intr-o oala ,peste punem zaharul si zeama de la cele 4 lamai si coaja lor, taiata fasii mari, pe care o vom scoate afara dupa ce dulceata e gata.
Eu am fiert-o in jur de 2 ore.
Repartizam dulceata fierbinte in borcane sterilizate .
Pofta Buna!
7 comentarii:
foarte buna!Pup
ce blog minunat ai! m-a uimit!
Ai un blog tare apetisant! Cu siguranta ma voi intoarce pentru inspiratie :)
va multumesc frumos:)
Excelenta in fiecare anotimp!
Aromata si cu un aspect superb!!
O zi buna!
este una din favoritele mele, insa anul asta am ratat cu desavarsire visinele..am tot amanat si amanat si am ramas fara..acuma mi-e ciuda! nu trimiti tu un borcan incoace la Cluj? :))
Trimiteți un comentariu