02.03.2014

Biscuiti cu ciocolata si migdale / Almond chocolate chips cookies





Acesti biscuiti sunt atat de buni ,incat acum in timp ce postez reteta mai fac o tura, doar ca de aceasta data ii fac cu ciocolata si portocale. Sa-i incercati vor disparea in cateva minute.
Reteta am luat-o din revista Taste of Home, la care am facut cateva moficari: am taiat din cantitatea de zahar si nu am pus cacao.


Ingrediente:
2/3 cup unt la temperatura camerei
1 cup zahar( in reteta era 1 1/2 cup)
1 lingura apa
3 lingurite esenta de vanilie
2 oua
1 1/2 cup faina
1/3 cup cacao(eu nu am pus)
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita bircabonat de sodiu
2 cups bucatele ciocolata( eu am pus 1 1/2 cup bucatele ciocolata)
1/2 cup bucatele de migdale, sau nuci


Preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 grade C( 395 F).
Spumati untul impreuna cu zaharul ,apa si vanilia, apoi adaugati ouale si amestecati bine.
Separat amestecati faiana cu bicarbonatul de sodiu, sarea si optional cacaoa, dupa care o adaugati la unt . La sfarsit adaugati si bucatelele de ciocolata si migdalele. Compozitia rezutata este una moale. Cu ajutorul unei lingurite ,luati din compozitie si puneti gramajoare pe tava de copt, lasand putin spatiu intre ele.
Coaceti biscuitii exact 9 minute.
Sunt foarte buni, va garantez.

Pofta Buna!!


Un comentariu:

Alexandra spunea...

Arata minunat!
sunt tentata sa ii fac la weekend cand vom avea musafiri, sa avem ajutoare la mancat :)