27.02.2014

Papanasi prajiti cu ricotta



Tocmai ce am terminat de prajit acesti papanasi,facuti cu ricotta in loc de branza de vaci.
Ingrediente:
in jur de 300 gr ricotta
2 oua
coaja de portocala
1 lingurita praf de copt
2 lingurite bircabonat de sodiu
zahar dupa gust
faina cat cuprinde
ulei pentru prajit

Preparare:
Amestecati toate ingredientele , iar la sfarsit adaugati faina cat cuprinde, sa rezulte un aluat cu care se poate lucra, dar care este un pic mai moale. Infainati bine suprafata de lucru si formati  inele de marine potrivita , pe care le prajiti in baie de ulei, la foc moale, lasandu-le sa se rumeneasca foarte bine pe fiecare parte.Mie mi-au iesit 9 bucati.
Le puteti servi simple, pudrate cu zahar pudra sau le puteti "mazgali" cu smanatana si dulceata.

Pofta Buna!
Trimiteți un comentariu